Covid-19 Reglement

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Welkom beste gast(-en),

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op Can Bora Lodges. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het Spaanse Ministerie van Gezondheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Hartelijk voor uw medewerking.

Directie

Can Bora Lodges

Boekingen en betalingen

U bent van harte welkom. Boek indien mogelijk online. Uiteraard kunt u ons ook mailen info@canbora.nl of bellen 00 34 674 300 645. Betaal online zodat u niet naar de receptie hoeft voor de rekening.

Receptie

Wij houden de receptie zo veel mogelijk dicht. Bij aankomst en bij vertrek kan er maximaal 1 persoon in onze receptie terecht, welke de markeringen dient te respecteren. Daarnaast kunt ons via de aangemaakte Whatsapp groep 24 uur per dag vragen stellen.

Gebruik beschermingsmiddelen.

Can Bora Lodges biedt naast de reguliere schoonmaak u voldoende mogelijkheid oppervlakte te desinfecteren. Toch raden wij u aan zoveel als mogelijk handschoen en mond/neus beschermende maskers te dragen. Can Bora Lodges stelt deze beschermingsmiddelen niet beschikbaar en dient u dus zelf mee te nemen.

Terrein

Gezien de kleinschalige opzet van Can Bora Lodges wijst de weg zich vanzelf. Nadat de administratieve handelingen bij de receptie, kunt u naar uw lodge gaan. Houd hierbij 2 meter afstand tot anderen en dient op de paden rechts te worden gehouden

Het Sanitair gebouw

Het sanitair gebouw is open, echter volledig toegewezen aan de Nature Lodges. Lodge 6 tot en met 9 maken gebruik van de faciliteiten van het sanitair gebouw. Hierbij geld dat Lodge 6 en 8 mogen douche tijdens de even uren. Van kwart over tot kwart voor. En Lodge 7 en 9 mogen douchen tijdens de oneven uren van kwart over tot kwart voor. Lodge 6 tot en met 7 hebben alle vier een eigen douche en toilet. Bij het betreden van het sanitair gebouw dienen slippers te worden gedragen.

Afwasplaats

Lodge 6 tot en met 9 maken gebruik van de afwasplaats. Houdt ook bij de afwasplaats rekening met de 2 meter afstand.

Restaurant

De restaurant ruimte is open echter serveren wij geen maaltijden. Iedere lodge krijgt zijn eigen tafel toegewezen. Deze valt te herkennen aan een corresponderend nummer van uw Lodge.

Zwembad

Can Bora Lodges heeft een zoutwater zwembad en het COVID-19 kan niet overleven in zoutwater. Uw kunt het zwembad daarom zonder problemen gebruiken. Wel hanteren wij de regel dat er niet meer dan 6 personen tegelijk in het zwembad mogen zijn. Ook in het zwembad geldt naast de bestaande regels ook extra 2 meter afstand regel. De ligbedden rond het zwembad zijn Corona veilig van elkaar opgesteld. Het is u niet toegestaan de ligbedden te verplaatsen. Bij gebruik van het meubilair dient u ten alle tijden een handdoek te gebruiken.

Medisch consult

Bij opkomende klachten dient u zich te richten tot een van de hulpdiensten. Bel hiervoor 061. Ga niet op eigen beweging langs bij een huisartsenpost dan wel ziekenhuis. Vanuit de hulpdienst wordt u geadviseerd en de eventueel noodzakelijke aanpak gecoördineerd.

De belangrijkste regels zijn;

Schud elkaar geen handen,

Houd twee meter afstand,

Was of desinfecteer regelmatig uw handen,

Kuch altijd in uw elleboog.

Niet naleven

Bij het niet naleven en niet volgen van de richtlijnen behoud Can Bora Lodges zich het recht u toegang tot het terrein van Can Bora Lodges te ontzeggen.